16.11.2016

Miksi, oi miksi?Miksi ihmissuhteiden täytyy olla niin vaikeita? Miksi minä en osaa? Kuinka minä onnistun aina pilaamaan kaiken... Miksi elämästä ei voisi selvitä ilman niitä. ihmissuhteet ovat rasittavia ja uuvuttavia. Ainakin silloin, kun niiden takia valvoo ainakin kaksi yötä putkeen. Todella toivon, ettei tämä ilta kääntyisi samanlaiseksi kuin kaksi edellistä. Tosin ei tässä illassa olekaan mitään sellaista kivaa, joka olisi kiva pilata.

Eilinen viittomakielen tunti oli mukava. Opettelimme ruokasanastoa (ja totesin, että kuinka allerginen kaikelle olenkaan). Olisi pitänyt varmaan pysyä, että kuinka viitotaan "allergia"... ei silloin mieleeni tullut. Opimme mitä on "syödä" ja mitä on "ateria". Viittomakielen kurssilla on yleensä melko hauskaa ja niin oli eilenkin. Syöminen on sitä, että lapataan vain kädellä suuhun silleen omnomnom ja ateria on sitä, kun sivistyneesti syödään kahdella haarukalla ruokaa.

Ilmeisesti meille on tulossa viittomakielen kurssilla pikkujoulutkin vielä. En sitten tiedä, että millaiset. Mutta saimme kuulla kivoja tarinoita aikaisemmista vuosista. On ollut nyyttäreitä ja joskus jopa baarissa viittomassa ovat käyneet (todella toivon, että se ei ole meidän pikkujoulumme, ei nimittäin ihan minun juttuni tuo baarissa käyminen).

Mutta viittomatuntiin päiväni olisi saanut päättyä. Ehkä minun pitäisi vain tehdä päätös ja lopettaa kaikenlainen viestittely ihmisille jokaisena iltapäivänä kello neljä tai jotain. Että jos on asiaa, niin voivoi, vastaan sitten taas aamulla. Tai jotain. Toimisikohan se?

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että viittomakielen tunti oli kiva :')

    VastaaPoista
  2. Hmmm ihmissuhteet on kyllä vaikeita, joo. Varsinkin jos vaan toinen on halukas pitämään sitä yllä. Ja muutenkin. Ihmiset on ihan kummallisia. Tsemppiä sen sokkelon ratkaisuun!

    VastaaPoista