14.1.2017

Blogiporukan esittely

Kun ryhmä bloggaajia lyö päänsä yhteen, saattaa syntyä uusia ideoita. Tällä kertaa päädyin liittymään blogiporukkaan, mikä tänään pitäisikin teille esitellä.

Mikä blogiporukka siis on? Tuo on hyvä kysymys, sillä minäkään en oikeastaan vielä tiedä millainen se todellisuudessa on tai mitä tulee tämän suhteen tapahtumaan. Mutta perusideana ilmeisesti on se, että ryhmä bloggaajia yhdessä päättää aiheen ja julkaisuajankohdan ja postaavat sitten jutun samasta aiheesta samana päivänä.

Milloin meillä on luvassa postauksia ja mitä me postaamme? Postauksia meiltä tulee kerran kuukaudessa, jokaisen kuun toisena lauantaina. Tässä kuussa tuli vain tämän esittelyä, mutta ensi kuussa sitten jotain muuta. Tulevia aiheita en ole vielä kertomassa, näette sitten, kun niitä julkaistaan. Mutta tarkoitus on siis, että kaikilta tulee samalla aiheella jonkinlaista postausta samana päivänä.

Miten tämä vaikuttaa lukijoihini? Ei tämän tarvitse vaikuttaa millän tavoin teihin. Tämä ei vaikuta millään tavoin siihen, mitä muuten postaisin, se on vain yksi lisäpostaus kuukaudessa, jota en luultavasti muuten olisi postannut. Mutta minun blogini lisäksi voitte käydä aina kurkkaamassa porukan muiden jäsenten postaukset aiheesta ja mahdollisesti sitä kautta löytää itsellenne muitakin luettavia blogeja.

Keitä tähän porukkaan sitten kuuluu? Minun lisäkseni tähän blogiporukkaan kuuluu viisi muuta bloggaajaa: Milla, Natalie, Riikka, Riitta ja Sanni. Olen päässyt tutustumaan viimeaikoina näihin kaikkiin ihaniin ihmisiin ja voin todellakin sanoa, että odotan tätä yhteistyötä innolla. Mutta varmaankin saatte paremman kuvan heistä blogeja katselemalla kuin jos minä yrittäisin heitä esitellä.

1 kommentti:

  1. Siistiä! :3 Ootan innolla! Vois laittaa kalenteriin muistutuksen aina et "ainakin tänään tulee uutta blogipostausta"...

    VastaaPoista