20.2.2017

Vieraileva kirjoittaja postaa: Terkut ei-mistään

Nonni! Saatiinhan tämä toimimaan, vaikka alkuksi ei meinannut netti toimia. Sellasta se on, kun asuu täällä korvessa, keskellä ei mitään. 

:") jaa'a... miutkin tähän istutettiin kirjottamaan... pitäisi varmaan puhua tästä blogin kirjottajast. 

Taidettiin tutustua taikakoulu Châteaun kautta, vaikka alun perin vaan WhatsAppin syövereissä. Varsinaisia Alymian ropeja en tainnut aluksi olla lukenutkaan, harmi, sillä hän, jos kuka, on loistava kirjoittaja. 

Tuossa viime kesän tienoilla taisi Alymia mainita, että olisi tulossa Turkuun, kyseli, että ehtisikö kukaan sinne ja siinä sitten päädyin ex tempore reissuun kaupunkiin. 

Ensimmäinen minimiitti ja eka henkilö, jonka tapasin netin syövereistä. 
Joo, jännitti. Mut ihan hyvinhän tuo tapaaminen meni. Alymia taisi olla pari tuntia etukäteen tapaamispaikalla, mutta lopulta tapaamisaikaan sainkin häntä tunnin siinä venailla. 

Aluksi oli sanat hieman hukassa, mutta lopulta tapaaminen sujui mukavasti, enkä edes päätynyt jokeen uimaan, vaikka vähän sillä uhattiin. 

Ekan tapaamiskerran jälkeen oon saanut tutustua Alymiaan enempi ja enempi. Sitä huomaa, et aina voi yllättyy. Alymia on tosi luova ja hänen mielikuvitustaa on ilo seurat. On sitä tullut ihmeteltyä niin vegemaageja, kuin perunoita. 

Vaikka välillä ois vaikeampia aikoja, niin toivon Alymialle kaikkee hyvää, tsemii! Ja juu, kaikkee hyvää kaikille muilleki tän blogin lukijoille!

Terveisin
Eve :")

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti