20.6.2017

Kuka minä olen?

Tämäkin yhdeltä listalta löytyi. Oikeastaanhan tällainen postaus olisi varmaankin pitänyt kirjoittaa heti bloggailun alkuun. Ja oli minulla vanhassa blogissani tällainen postaus, en vain siirtänyt sitä tänne, kun en pitänyt sitä kovin hyvänä. Olen jo oman tarinani kertonut, miksi olen, mitä olen. Joten nyt on hyvä viimein kertoa, kuka todella olen.

Olen 21-vuotias tradenomiopiskelija Porvoosta, minkä varmaankin on joku jo saanut selville. Yleisesti ottaen, jos sukupuolijakauma on vain kahteen vaihtoehtoon, olen minä naiseksi luokiteltava olento. Mutta jos vaihtoehtoja on enemmän, tahtoisin itseni lukea siihen "ei määritelty" joukkoon. Välillä kyselyissä on kolmantena vaihtoehtona vain "Muu", tekisi aina se valitessa antaa lisämaininta "en kumminkaan lehmä". En tahdo tulla sijoitetuksi mihinkään sukupuoleen.

Nimelläni ei ole väliä, voitte käyttää juuri sitä nimitystä minusta kuin tahdottekin. Netissä yleisesti käytän nimiä Nahme (finfanfun, nanowrimo) ja Alymia (joka on vähän useammissa paikoissa käytössä). Tylypahka AMissa minut tunnetaan nimellä Axu, jos sielä vanhalta porukalta kysyy niin monet tunnistaa kuka kyseessä (ainakin toivottavasti...). Uusistakin jotkut. Aatuakin eräät minusta käyttävät, siitähän tämän bloginkin nimi tulee.

Minä rakastan ruokaa. Hyvää ruokaa lähinnä, en mitä tahansa ruokaa. Kanasta en pidä, enkä rusinoista. Allergiaruoatkin jätän mieluusti, yleensä, välistä. Tykkään tehdä itse ruokaa ja leipoa. Etenkin leipominen on kivaa. Ruokaa en paljoa pääse laittamaan, koska muu perheeni ei oikein pitä siitä, mikä on minun mieleen (ja mikä on minulle sopivaa). Vegaanileivonnaiset eivät heitä niin paljoa haittaa, kunhan eivät maistu vegaanisilta. Mustapippuria minä rakastan, vaikka sille lievästi allerginen olenkin. Se on yksi niistä asioista, mitä saa laittaa kuinka paljon tahansa, mihin tahansa ja sen tuoma hyvä olo on paljon suurempi, kuin allergian aiheuttama epämukavuus.

Ehkä voisin perheestänikin sitten kertoa... Olen kuusilapsisen perheen toiseksi vanhin ja asun yhä vanhempieni luona. Muutan pois niin pian kuin vain voin. Minulla on molemmat vanhemmat, yhä yhdessä. Äitini omistaa myös blogin, isäni... Noh... Hän on isäni. Vanhempi sisareni on jo muuttanut omilleen, hänellä on avomies ja lapsi (ja myöskin blogi). Nuorempi sisareni opiskelee liikuntaneuvojaksi, tai mikä hänen ammattinimike sitten tuleekaan olemaan - liikunta-alaa kumminkin ammatillisella tasolla. Pikkuveljistä vanhin aloittaa syksyllä lukion, keskimmäinen kahdeksannen luokan ja nuorin neljännen. Siinäpä koko perheeni melko tiiviissä paketissa.

Ystäväkirjan sivuilla

Pitipä sitten ystäväkirjakysymyksiäkin kaivaa esiin ja niihin lähteä vastailemaan. Olkaa hyvä siis näitäkin tähän:

Nimi: Sanokaa vain Alymia, en minä muuta nimeä tarvitse
Ikä ja syntymäpäivä: 21 vuotta, 21.11.1995
Perhe: Vanhemmat, kaksi siskoa, kolme veljeä
Lemmikit: Ei omia, mutta perheessä akvaariokaloja ja hamsteri
Harrastukset: Bloggaaminen, lukeminen, kirjoittaminen, piirtäminen, italia, viittomakieli, vapaaehtoistyö, roolipelaaminen

Koulu ja luokka: Haaga-Helia, syksyn alkaessa P3TH
Lemppari kouluaine: Juridiikka ja venäjä
Kauhein kouluaine: Ruotsi

Hauskinta on: Bloggaaminen
Mikä haluaisit olla isona? Kirjastonhoitaja, kirjanpitäjä, kirjailija, äiti, nunna... Unelmani eivät ole vielä täysin selviä. En tiedä edes, haluanko välttämättä olla edes olemassa isona.
Mikä eläin olisit ja miksi? Lohikäärme. Ja kyllä, lohikäärme lasketaan nyt eläimeksi. Ja koska se on se, miksi todella itseni koen.

Kumpi:
kirja vai elokuva? Kirja
kissa vai koira? Kissa
limsa vai mehu? Mehu
karkki vai jäätelö?Jäätelö (miksi en sitä saa :()
totuus vai tehtävä? Totuus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti