22.7.2017

Kun ahdistaa

Tiedättekö ne päivät, kun ei vain jaksaisi tehdä mitään? Kun ahdistaa ja pelottaa. Kun tahtoisi vain käpertyä peiton alle, repiä itsensä kappaleiksi, itkeä, mitä vaan. Ja silti pitää näyttää vahvaa ulkokuorta maailmalle. Minä tiedän. Liiankin hyvin. Minulle se on lähes jokapäiväinen olotila. En jaksa sitä enä.

Minulla on päänahka jälleen aivan rikki revitty. Se on minun tapani osoittaa, ettei kaikki ole hyvin. Revittyjen rupien määrä päänahassa kertoo aika paljon siitä, kuinka huono oloni todella on. Tällä hetkellä niitä on 4, joita ratkivasti ahdistukseenii revin auki uudelleen ja uudelleen. Tiedän: "ne tulehtuu viel tota tahtii". Tiedän. Enimmillään näitä on ollut kuusi. Nykyään ne kaikki ovat hiusten alla piilossa. Aikoinaan ne osa oli enemmän näkyvissä, ihmiset huolestuivat. Minulle määrättiin lääkettä, joka estäisi kutinan. Harmi vaan, etten revi päätäni auki sen takia. Tuolloin oli pakko estää itseä jatkamasta, sillä niitä tarkkailtiin. Se oli vaikeaa. Se teki olostani entistä kauheamman.

Minä en vain jaksa aina jaksaa. Minä en pidä tästä olosta lainkaan. Enkä jaksa enää uskoa, että asiat menisivät vielä parhain päin. Mutta on pakko silti yrittää. Anteeksi, että satutan itseäni. Anteeksi, että satutan teitä satuttamalla itseäni. En tiedä, miksi edes kirjoitan tätä, mutta kai se on ihan hyvä purkaa tutemuksiaan paperille (tai siis koneelle), vaikkei niistä oikeasti mitään selvää itse saakkaan.

Anteeksi.

2 kommenttia:

  1. Nyt tuntuu varmasti pahalta, mutta se tulee vielä helpottamaan! Koita vaan jaksaa ja miettiä oikeasti, mitä ilon aiheita sulla on elämässä. Edes jotain pieniä iloja!! Oot vahva ihminen, joten älä luovuta. Sä selviit kyllä <3 :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä, et oot keksiny kirjottamisen tavaks purkaa tota olotilaa. Kuten sanottu, vaikka nyt tuntuis kuin ikävältä, ni ajallaan asiat helpottaa. Kyl sä selviit, oot selvinny tähänki saak. Jos alkaa ahistaa, niin koeta keksii jotain turvallist ja mukavaa tekemist, joka sais ajatuksii pois ahistuksesta.

    VastaaPoista