6.7.2017

This or that summer tag

Tällainen postaus on useammassa blogissa jo näkynyt, joten päädyin sitten itsekin tällaisen tekemään :'D

Meri vai uima-allas? Meren vieressä asujana sanon kyllä meri näin kesällä. Toki (entisenä) uimarina myös uimahallin uima-altaat kivoja on, mutta kyllä minä olen aina kesällä paljon mieluummin meressä uimassa käynyt. Tai muissa luonnon vesissä.

Rantaloma vai telttailu? Pakko sanoa, että mieluummin telttailu näistä. Rannalla loikoilu ei ole ihan minun juttuni ollut koskaan.

Vesimelooni vai mansikat? Mansikoille allergisena täytyy sanoa vesimelooni. Yksi mansikka riittää aiheuttamaa sen verran ikävät oireet, että niitä ei tule syötyä, vaikka herkullisia ovatkin.

Bikinit vai uimapuku? Uimapuku. Todellakin. En ole koskaan bikineistä pitänyt.

Limu vai jäätee? Jäätee. Eikä siis mikään sokerilitku vaan oikea jäätee.

Hotdogit... Grillattuna vai nuotiossa? Ei ollenkaan? Paitsi toki, jos joku on keksinyt hotdogin jossa ei maistu nakki, eikä ole mitään allergiajuttuja :D

Hattu vai aurinkolasit? Aurinkolasit. En ole kovinkaan hyvä hattujen käyttäjä kesäisin. Mieluummin huivi, jos pää täytyy peittää.

Ikkunat alhaalla vai ilmastointi täysillä? Siitepölyaikoina valitsen mieluummin ilmastoinnin. Enkä oikeastaan koskaan ole tykännyt siitä, jos ikkunat ovat kokonaan auki.

Itseruskettava vai aurinkovoide? Aurinkovoide. En ole koskaan itseruskettavaa käyttänyt, enkä oikeastaan ymmärrä sen käyttöä.

Pesäpallo-ottelu vai konsertti? Konsertti. En ole erityisemmin pallojen fani, eikä urheilukaan oikeastaan minua kiinnosta muutenkaan, joten konsertti.

Jäätelö vai mehujää? Mehujää. Saatte vielä vähän kehittää vegaanijäätelöiden makua (lisäämättä allergiajuttuja), ennen kuin voin sen valita mehujään sijaan :D

Ilotulitteet vai tulikärpäset? Tulikärpäset. Ilotulitteet ovat aivan kamalia. Ne paukkuu ja yh. Aina ilotulitusten aikaan olen ihan sydän kurkussa toivoen, että loppuu mahollisimman pian.

Flipflopit vai paljain jaloin? Paljain jaloin. Flipflopit ei ole koskaan minun jalkoihini mukavilta tuntuneet, hankaavat varpaanvälit vähintäänkin aivan verille, eikä muovituotteet muutenkaan kovinkaan hyvin minulle sovellu.

Vesi-ilmapallot vai vesipyssyt? Taidan vastata, että vesipyssy. En oikeasti kummistakaan tykkää, mutta pyssyissä ei sentään ole ilmapalloja. Ilmapallot ovat kamalia.

6 kommenttia:

 1. Voin niin samaistua tuohon ilotulitusjuttuun! Itekään en pidä niistä sitten yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, etten ole ainoa, vaikka ikäväähän tämä on :D

   Poista
 2. Aah, hotdogit o kamalia, yh, en kans tyksi

  VastaaPoista
 3. Hauska idea blogipostaukseks :D tykkään!

  VastaaPoista