18.7.2017

TOP5 TV-sarjat

Elokuvia ja musiikkia onkin jo ollut. Tällä viikolla on sitten TV-sarjoja. En kauheasti TV:täkään katsele, mutta sain kumminkin tämän viisikon kasaan, vaikkakin hieman tuskalla (turha mainita, että yritin kyllä kymmentä keksiä).

1. Sofia Ensimmäinen
Siskoni nauraa tälle, mutta olen aivan tykästynyt Sofia Ensimmäiseen. Meillä on Disneyn kanavia pari vuotta telkkarista näkynyt, kun kanavapakettimme vaihtui jostain syystä. Nyt puolisen vuotta olen joka aamu, kun olen vain ehtinyt, katsonut aamun jakson. Paitsi niitä tulee niin usein uusintoina jo 8 kertaa nähtyjä jaksoja, että ne tyhmimmät jaksot olen alkanut jättää katsomatta. Mutta välillä tulee sitten katsottua jaksoja myös iltapäivällä, kun tulee pari jaksoa sekä iltaisin kun tulee yksi jakso.

2. Doctor Who
Tähän hurahdin joitakin vuosia sitten. En pitänyt oikeastaan ollenkaan, kun välillä satuin ohi kulkemaan äidin ja veljen sarjaa katsellessa, mutta jossain vaiheessa aloin katsomaan ja oikeasti tykästyin. Edes silloin, kun se olisi mahdollista, en hyppele eteenpäin, vaikka hyvin monen sarjan kohdalla sellaista mahdollisuuksien mukaan teen.

3. Murdochin murhamysteerit
Tätä tuli katseltua äidin kanssa silloin, kun telkkarista tuli ja rakastin sarjaa. Noh, historia on kivaa, vaikkei ihan sen mukaan mentäisikään. Murdoch vain on mahtava. Ja se, kuinka Murdoch on aivan edellä aikaansa kaikkien keksintöjensä kanssa.
Ja kivoja asuja naisilla etenkin. Tykkään niistä, vaikka ajan käsitykset monista asioista ovatkin ikäviä, niin silti. Sellaisia asiat vain silloin olivat. Aika paljon sai kyllä nauraa. Ja jos sitä vielä joskus jossain näytetään sopivaan aikaan, niin toki katselen!4. House
Okei, en voi sanoa olevani fani, mutta minulta alkaa sarjat loppua kesken. En katsele montaakaan sarjaa, josta voisin oikeasti sanoa pitäväni. House onkin enemmän jo sellainen sarja, jota tulee katseltua, jos se sattuu telkkarista tulemaan, eikä sieltä tule mitään mielenkiintoisempaakaan, eikä oikeasti ole mitään muuta tekemistä.

5.  Xena
Joo-o. Ei tämä oikeasti nykyisiin suosikkeihin kuulu, mutta minä saan huijata niin paljon kuin sieluni sietää. Lapsuudessa tuli Xenaa paljonkin katseltua. Minulla on kolme ensimmäistä tuotantokautta dvd-boxeinakin :'D
Harmi, etten koskaan saanut kausia 4-6. En edes koskaan nähnyt kaikkia jaksoja niistä. Olisi kiva joskus nähdä ne loputkin kaudet kokonaan. Njyyh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti