15.8.2017

Back to school

Ensi viikolla alkaa koulu jälleen oikeasti, tällähän viikolla on intensiiviviikko jo ja uusien 
opiskelijoiden orientaatioviikko (tervetuloa uutukaiset fuksit!). Eli tämä on viimeinen postausidealistojen annista tuleva postaus tälle kesälle.
Okei, en tiedä mitä tähän pitäisi kirjoittaa ja meinasin jo luovuttaa tämän viimeisen postauksen kohdalla, mutta kai minä nyt jotain saan väännettyä kasaan.

Ensinnäkin, minä vihaan lomia. Eikä pitkät lomat todellakaan ole mieleeni, joten odotan innolla kouluun takaisin pääsyä.

Kuvassa onkin lukujärjestykseni hyvin pelkistettynä. Siinä on ainoastaan Haaga-Helian opintoni merkittynä, eikä niistäkään kaikkia sillä iltapuolen opinnot puuttuvat tästä kokonaan. Siitä puuttuu myös merkintä, että toiminnanohjausta on myös samaan aikaan juridiikan kanssa (mutta tästä näette, kumpaan aion osallistua pääasiassa). Tämän lisäksi suoritan avoimen kautta Itä-Suomen yliopistossa teologian perusopintoja ja jatkan kansalaisopistossa italian opiskelua.

Mitäs muuta? Aloitan syksyllä myöskin kerhon ohjaamisen. Ohjaan Luonto-Liiton luontokerhoa Porvoossa ja 4H:n kanssa on viestitelty mahdollisuuksistani ryhtyä heillekin kerhoa vetämään, saa nähdä, kuinka keskusteluiden käy.

Ja sitten vielä sellainen pikkujuttu, jota en olekaan tainnut aikaisemmin täällä mainita - olen muuttanut omilleni. Olen työstämässä tämän blogin rinnalle ruokablogia, mutta saa nähdä, mikä sen kohtalo on, kun jo tämänkin kirjoittaminen tuntuu tuskaiselta tällä hetkellä.

En ole tehnyt koulua ja syksyä varten suurempia hankintoja, vaikak asuntoon (lähinnä keittiöön) onkin tullut hankintoja tehtyä.

1 kommentti:

  1. Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä kans kouluun! :)

    VastaaPoista