6.10.2017

Jos sie olisit mie

Näitä on nyt ollut useammassakin blogissa, joten miksikäs en minäkin. Olkaa hyvä?

Jos sie olisit mie...

...rakastaisit ruoanlaittoa, mutta tahtoisit edes joskus ostaa jotain valmista (mutta se ei olisi mahdollista, koska olisit liian allerginen vähintäänkin yhdelle ainesosalle, ja lopulta luovuttaisit yritettyäsi turhaan löytää jotain sopivaa).

...samaan aiheeseen liittyen haluaisit käydä ravintoloissa ja kahviloissa ja syödä joutumatta kyselemään mitä kaikkea tarjottava mahtaisi sisältää ja pelkäämättä, että ruokaasi saattaa vahingossa joutua jotain mikä ei sinne sovi.

...et tuntisi ilmasta kylmää tai kuumaa. Et tuntisi nälkää tai hellää kosketusta. Etkä siis koskaan osaisi yrityksistäsi huolimatta pukeutua säähän nähden oikein ja saattaisit unohtaa syömisen pariksikin päiväksi mielenkiintoista tekemistä saadessasi, jos et sitä ajastaisi hälyttämään.

...unohtelisit asioita. Kuten mikä osa piti opetella ulkoa seuraavalle tunnille. Ja koska unohdit sen, opettelet sen sijaan sitten koko jutun ja muistat sen sanasta sanaan vielä.

...inhoaisit puhelimeen puhumista, koska et näe toista henkilöä ja tuon elekieltä (tai toinen ei näe sinun elekieltäsi). Ja vaikket sitä myönnäkään kovinkaan usein, et oikeasti kykene puhelimessa kuulemaan toisessa päässä olevan puheista kuin ehkä puolet, vaikka puhelusi äänet olisivatkin täysillä.

...et tunnistaisi oikeata ja vasenta, mikä olisi autokoulussa erityisen ikävää, kun opettaja puhuu aina oikeasta ja vasemmasta.

...löytäisit aina samaa reittiä takaisin, vaikka olisit kuinka eksyksiin päätynyt. Mutta se tosiaan olisi samaa reittiä, eikä yhtään mitään muita, mahdollisesti matkaa lyhentäviä reittejä, tai menetät suuntavaistosi kokonaan.

...inhoaisit katsekontakteja ja kosketuksia, etkä edes tietäisi syytä sille.

...vaikuttaisit kurjalta reppanalta, joka tekee mitä tahansa käsketään. Mutta oikeasti ohjailet muut käskemään ja ohjaamaan sinua haluamaasi suuntaan - ja uskomaan, että ovat ohjaksissa.

...pelkäisit melkeinpä kaikkea ja haluaisit vain piiloutua peittosi alle maailmaa ja elämää, kaikkia pelkojasi.

1 kommentti:

  1. Tosi hyvin tehty postaus! Mulla on ihan sama ongelma, että en meinaa tunnistaa vasenta ja oikeaa :D

    VastaaPoista