13.10.2017

Vastauksia kysymyksiin, osa 1: Minä ja opinnot

Heinäkuussa julkaisin postauksen, jossa pyysin lukijoita kysymään asioita, joita tahtoisivat minusta tietää. Ja tässä sitä ollaan, vastaamassa kysymyksiin. Kiitos kaikille kysymyksiä esittäneille!

MINÄ
Oletko tyytyväinen elämääsi?
Heti ensimmäsenä kysytään jotain, johon voin vastata kieltävästi. Ihanaa. Eli, en ole tyytyväinen elämääni, ikävää, mutta totta. En vain pysty olemaan tähän tyytyväinen, minkä on saattanut blogista lauseiden välistä onnistua lukemaankin. En tiedä.

Mitä haluaisit että olisi toisin elämässäsi?
Kaikki? Noh, ei ehkä ihan kaikki, mutta suurin osa. Olisi ollut helpompi vastata, jos kysymys olisi esitetty toisin päin (minkä en tahtoisi muuttuvan).

Saaks sie muuten squisheja?
Kyllä minä välillä sellaisia saan, en kovin usein, mutta joidenkin henkilöiden kohdalla kyllä. (Enkä muuten minäkään oikein suomenkielistä sanastoa tunne, ei sitä oikein taida edes olla suomennettuna).

Mikä eläin olisit?
 Lohikäärme. Ja kyllä, se lasketaan, vaikkei sitä muka olekaan oikeasti olemassa.

Lempiruokasi?
Jotakin sellaista, mitä en saa syödä :(( Minulle sopivista ruoista suosikkeihin kuuluvat kasvispihvit, joista postauksen kesällä teinkin.

Lempibändisi? 
Hmm... En erityisemmin kuuntele musiikkia. Laulajista pidän Laura Bonosta sekä Kaija Koosta, mutta enpä tiedä... Ei minulla mitään suosikkibändejä oikein ole.

Lapsuuden lemppariohjelma?
En lapsena oikein mitään katsellut. Vasta vähän vanhempana, kun aloin Xenaa katsomaan, mutta ennen sitä en oikeastaan mitään.

Milloin viimeksi itkit, miksi? ja milloin viimeksi olit kateellinen?
Tarvitseeko itkemiselle jonkin syyn vai? Viimeksi eilen itkin. Kateellinen...Se ei kuulemma ole sama asia kuin mustasukkaisuus... En edes ymmärrä näiden eroa... Ihan uusia juttuja molemmat minulle. Kumpaa edes tunnen? Jos se on mustasukkaisuus, niin sitten en ole koskaan vasmaan kateellinen oluut ja öh... Ihan sama. Liian vaikeaa. Yh.

OPINNOT
Mitä oot tykännyt opinnoistasi?
Oon tykänny niistä. Opiskeleminen on aina kivaa, uusi tieto on kivaa. Tykkään tiedosta.

Miten päätit hakea tradenomiksi?
Koska en tiennyt, mitä haluan tehdä ja se oli kumminkin ala, joka ei aivan kamala ole. Olen siis aikaisemmin kouluttautunut merkonomiksi, joten samaa päädyin jatkamaan, kun en kirjastoalalle yrityksistä huolimatta koskaan päässyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti