14.10.2017

Vastauksia kysymyksiin, osa 2: Blogi ja tulevaisuus

BLOGI
Miksi aloitit bloggaamaan?
Tätä blogia? Koska kaverit sanoivat, että se voisi olla ihan hyvä idea yrittää jälleen kerran blogia kirjoittaa. Ei minulla mitään maailmaa mullistavaa ajatusta takana ollut. En edes odottanut tämän jatkuvan näin pitkälle :D

Mitkä ovat lempiblogisi?
Minulle on todella vaikeaa valita lemppareita. Seuraan 58 blogia ja tykkään niistä kaikista tosi paljon, enkä voi niistä vain paria suosikkia poimia.

Kuinka kauan olet blogannut?
Aivan ekan blogini aloitin joskus vuonna 2010 ehkä? Mutta aikaisemmin ei ole yksikään blogi elänyt paria postausta enempää.

Mikä tekee sun blogista mielenkiintoisen?
Muille? En tiedä, saavat ihan itse päättää omat syynsä kiinnostua tästä. Minulle? Se, että saan kirjoittaa, mitä ikinä mieleni tekeekään. Tämä on rauhoittavaa puuhaa. En ole oikeastaan ajatellut lukijoita niin paljoa, olen aika itsekäs.
TULEVAISUUS
Mitä toivot tulevaisuudelta?
En tiedä. En oikeastaan edes toivo tulevaisuutta, kunhan vain tästä hetkestä jotenkin selviäisi, niin että sen huomisenkin näkisi. Toivon myös, että pääsen nyt keväällä aloittamaan sosionomin opinnot ja voin joskus toimia lasten parissa.

Mitä suunnitelmia sinulla on? Yleisesti kaikenlaisia esim elämän suhteen tai sitten vaikkapa että mitä suunnittelet ostavasi seuraavalla kerralla kaupasta :D
Öh... Yksi suunnitelma on, mutta en tiedä sen toteutumisesta enkä lähde siitä puhumaan, jos ei toteudukaan. Ei minulla muita suunnitelmia ole.

Minkä värisessä talossa näet itsesi asumassa 5 vuoden päästä?
Voinko jättää vastaamatta? En saa kykene edes kuvittelemaan elämää 5 vuoden päästä saati sitten sitä, minkä värisessä talossa. Anteeksi.

Jos olisi mahdollista tietää jotain omasta tulevaisuudestasi, kurkkaisitko mitä siellä on vai jättäisitkö väliin? jos kurkkaisit, niin mitä?
Luultavasti jättäisin väliin. Tulevaisuus tulee aikanaan ja olisi tylsää vilkuilla etukäteen tulevia sivuja, kun on vasta kirjan alussa.

Jos saisit tietää kuolinpäiväsi jo tänään, vaikuttaisiko se siihen miten elät, vaikka se olisikin kaukana?
Se ei luultavasti vaikuttaisi millään tavoin elämääni. Tiedän kuolevani jonakin päivänä, jos tietäisin tarkan kuolinpäivän, niin mitäpä se asioita muuttaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti