15.10.2017

Vastauksia kysymyksiin, osa 3: Muuta sekalaista

MUUTA SEKALAISTA
Parasta kesässä? / Mikä on kivointa kesässä?
Se, että se loppuu? En ole erityisemmin kesän ystävä. Mehiläisiä, siitepölyjä, allergiaruokia. Miksi kesäruokiin kuuluu vain kaikkea mille olen allerginen? Minun pesäni usein menevät oikeasti pelkällä vesimelonilla ja maissilla. Ei kovinkaan terveellistä se sellainen.

Oikeat kirjat vs äänikirjat?
Oikeat kirjat. Minulla on kuulovamma, joka vaikeuttaa muutenkin kuultujen asioiden kanssa, niin en erityisemmin ole kiinnostunut yrittämään äänikirjoja kuunnella.

Unelma lomakohde?
Saatan olla tylsä, mutta kotimaanmatkailu olisi minusta hyvin mielenkiintoista. Tavallaan jaan äitini unelman, että olisi todella mahtavaa kävellä Suomi pituussuunnassa halki vielä joskus. Mutta ihan roundtripki voisi olla kiva, etenkin, jos sellaisen tuonne pohjoisempaan tekisi, kun etelässä on kumminkin tullut jonkin verran liikuttua.

Paras tv sarja ikinä?
Sofia Ensimmäinen on tällä hetkellä kaikkein suurin suosikki :D En nää sitä enää :(((

Lapsuuden haaveammatti?
Aivan pienenä halusin olla roska-auton kuljettaja, olin suuri roska-autofani. Itse en tätä kumminkaan muista. Ensimmäinen, minkä itse muistan on se, kun tahdoin olla poliisi. Valitettavasti en voi poliisiksi kuulovammani takia päästä.


Lempitekemisesi tylsänä päivänä?
Tylsä päivä? Mitä se sellainen on? Tykkään lukea kirjoja, piirtää, neuloa, ommella, kirjoittaa... Bloggaaminenkin on ihan kivaa ajankulua.

Jos sinulle soitettaisiin jäähyväis puhelu (joku läheisesi olisi tappamassa itsensä) niin miten estäisit kuoleman, mitä sanoisit tai tekisit?
En tiedä? Saanko kilauttaa kaverille (laittaa sen vastaan)? Minä en ole sellaista joutunut kokemaan. Eräät tuttavani ovat joutuneet tämän kokemaan, anteeksi siitä.

2 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä niin outo juttu, että pakko kommentoida. Näin nimittäin viime yönä unta susta, jossa oltiin just tutustuttu ja halusit lähteä mun kanssa kävellen Tallinnaan. Tai no ilmeisesti satamaan asti kai. (En kyl siinä unessa uskaltanut lähteä kun pelkäsin, että kunto ei kestä. xD) Ja sitten luen täältä että "kävellä Suomi pituussuunnassa halki vielä joskus". Siis mitä ihmettä? Voiko muka jostain tyypistä vaistota tiedostamattomasti ja pelkkien tekstien kautta (ei blogitekstien, luen tätä ekaa kertaa), että hän haluaa kävellä paikasta toiseen? Ohhoh...

  Terveisin
  Eräs uskomaton stalkkeri eräältä foorumilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh... Unta minusta... *yrittää selvittää kuka tämä uskomaton stalkeri on.* Ehkä se säteilee minusta kaikkiin suuntiin, jokaisessa tekstissä jonka luon, että olen vaeltajatyyppiä

   Poista