30.3.2018

12 bloggaajaa, 12 lausetta

Pitkästä aikaa tälläkin puolen pyörin, hei! Elossa ollaan. Kai? Noh, bloggaajaryhmän kanssa päädyttiin jälleen vähän yhteistyötä tekemään, eli samankaltaista postausta on luvassa 11 muultakin bloggaajalta tämän viikonlopun aikana.

Juuri nyt teen tätä postausta (yllätys?). Sen lisäksi teen ruokaa, kirjoitan raporttia, luen koodaamisesta, luen kestävästä kehityksestä,
 
Viimeksi innostuin kun sain kyrillisen tekstinkäsittelyn kurssista kolmosen. jäi 2/6 tehtävistä kokonaan tekemättä ja kokeeseen menin selkä niin kipeänä, että oli tuskaa pysyä istumassa.

En koskaan unohda sitä päivää kun viimeisimmän kerran yritin tarkoituksella aiheuttaa oman kuolemani. Siitä on jo yli 6 vuotta, kun olen viimeksi sitä yrittänyt. Ja yhtä rämpimistä elämä on senkin jälkeen ollut.

Tarvitsen päivittäin kahvia. Jos joku olisi viime vuonna sanonut, että alkaisin juomaan kahvia ja pitäisin siitä, olisin varmaan purrut sen sanojaa, mutta... tässä sitä ollaan, täysin riippuvaisena kahvista. Tiedän kyllä, että luon liian herkästi riippuvuuksia, joten ei se oikeastaan ollut yllätys, että neljäntenä päivänä aloittamisesta se oli jo välttämättömyys (ennen aloittamista ennustin, että olisin aivan riippuvainen kolmantena päivänä, mutta päivällä meni pieleen).

Miellyttävin jalkine  mielestäni on paljas jalka? Ai ei ole jalkine? Minä en ole kovinkaan jalkinetyyppiä, jos vain voi niin kuljen paljasjaloin. Siedettävä jalkine ei saa olla tasapohjainen. Lenkkarit ovat ihan kivoja ja sitten varrelliset kengät, joissa on vähän korkoa.

Täydellinen kevätpäivä on pelkkää kuvitelmaa. Kevät ja kesä ovat ikävimmät vuodenajat, enkä tiedä miten kevätpäivästä saisi täydellisen. Vaihtamalla talvipäivään? Onneksi takatalvi on keksitty <3

Arvostan muissa ihmisissä kykyä kommunikoida kanssani. En kylläkään koe itseäni ihmiseksi, niin vähän virheellinen lause. Mutta arvostan ihmisissä ominaisuutta, joka sallii heidän komminikoida kanssani loukkaantumatta. Saatan vaikuttaa ilkeältä, en ota hyvin kontaktia keskustelukumppaniin, lämpenen hyvin hitaasti uusille ihmisille ja niin edelleen. Joten henkilö ansaitsee arvostukseni, jos todella jaksaa yrittää luoda kommunikaatioyhteyden kanssani ja sietää hankaluuttani (vaikka yrittäisin työntää pois).

Maailmassa eniten ihailen Reniä. Ei siitä sen enempää.

Paras puoleni on ahkeruus, sinnikkyys, joustavuus, tunnollisuus, luovuus ja lojaalius. En kyllä itse ehkä allekirjoita näitä, mutta... sen siitä saa, kun yrittää luntata kaverilta vastausta.

Talvi-ihoni pelastaja oli öh... Ei mikään?

Viimeisten kahden vuoden aikana minusta on tullut yläasteen aloittanut minä. Enkä tarkoita millään hyvällä tätä. Valitettavasti. Vuosien työskentelyn ja yrittämisen jälkeen onnistuin saamaan monet ongelmani hallintaan edes jotenkin, ahdistus, panikkikohtaukset, pelko... Ne ovat kaikki iskeneet takaisin opintojen aloittamisen jälkeen, yhtä pahoina kuin ala-asteen jälkeen olivat, ellei jopa pahempina. Onko se edes mahdollista?

Tämän postauksen tehtyäni aion jatkaa kaikkia niitä mitä mainitsinkin juuri nyt -lauseessa sekä jatkan kirottua englannin tehtävääni joka on mahdoton.

Ja muiden blogeja tosiaan: Sini, Henna, Noora, Paula, Linda, Ella, Taru, Katja, Sanni, Sofia ja Sanna

7 kommenttia:

 1. Sulla tuli kyllä hyviä ja rehellisiä vastauksia näihin lauseisiin!

  VastaaPoista
 2. Paljon tsemppiä koulun ja kaiken muunkin kanssa! Kuulostaa rankalta, mutta vaikkapa 10 vuoden päästä kaikki voi olla jo paljon paremmin. Koska kuulemma monet psyykkiset ongelmat voi ratketa hiljalleen ihan vain iänkin myötä. Tärkeintä on kai päästä sinne asti, ettei luovuta silloin, kun kaikki nuoruuden myrskyt vielä koettelee.

  T. Se stalkkeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omituista omata stalkkeri... Kun on yleensä itse se, joka stalkkaa muita...

   Poista
  2. :DD Sama juttu. Jotenkin siinä vaan käy niin, että alkaa etsiä yhdessä paikassa näkemäänsä tyyppiä muualtakin.

   Poista
 3. En voi sanoa tuntevani sua vielä, mutta sain susta paljon tietoa. Ja löysin paljon yhteneväisyyksiä, neulominen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Tietoa minusta vai? Pelottavaa. Yhteneväisyydet on kai hyvä?

   Poista